Sorry, this campaign is not available.

HIFU - Tehokkain kasvojenkohotus ilman kirurgiaa

Caretech HIFU (High-intensity focused ultrasound) on uusi hoitomenetelmä kasvojen kohotukseen ilman leikkausta. HIFU-hoidon tulokset ovat nähtävissä jopa heti, minkä vuoksi se on saavuttanut suuren suosion sekä Euroopassa että Yhdysvalloissa. HIFU on ollut käytössä Kuulaassa syksystä 2017 alkaen ja asiakkaat ovat olleet erittäin tyytyväisiä hoidon tuloksiin.

Yli 30-vuotiaille suunnattu HIFU soveltuu parhaiten roikkuvien poskien, leuanalusihon, otsan ja kulmakarvojen kohotukseen sekä löystyneen, ryppyisen ja velton kaula-dekoltee -alueen käsittelyyn. Hoitoa voidaan tehdä myös vartalolle. 

MITEN HIFU TOIMII
Caretech HIFU-teknologia perustuu fokusoituun, huipputehokkaaseen ultraäänienergiaan, joka kohdistetaan täsmällisesti kudoksen haluttuun SMAS-syvyyteen (Superficial muscular aponeurotic system). Kudoksessa ultraääni kiihdyttää ihon kollageenin uudistumista, mikä kiinteyttää ihoa luonnollisella tavalla. 


HIFU-HOIDOT
Yhden HIFU-hoitokerran kesto on 60-90 minuuttia. Jo sillä saavutetaan tehokkaita tuloksia, jotka näkyvät muutaman viikon kuluessa hoidosta.  

HIFU KUULAASSA
Voit varata oman HIFU-hoitosi Kuulaaseen alla olevasta varausnapista. Hoidon hinta hoidettavasta alueesta riippuen on 290-500 euroa. Tervetuloa kiinteytymään Kuulaaseen!

www.hoitolakuulas.fi

\n